perjantai 1. marraskuuta 2013

Marras(kuva)putki päivä 1


Jälleen se aika vuodesta. Viikset kasvaa ja aika aloittaa harjoittelu. Muutamat hyvät lenkit olen jo saanutkin alle.

Ontrailin marrasputki on oiva mahdollisuus päästä jälleen harjoittelun pariin. Yksinkertaisuudessaan "leikkimielinen" kilpailu, missä 25min juoksusuoritteesta saa yhden pisteen jne. ja putkessa pysymiseen on joka päivä saatava vähintään piste. Lisää sääntöjä linkin takaa ja tietysti kunniataulukko. Itse aion käyttää marrasputken myös kevyen lenkkivauhdin hakemiseen. Palauttavia olen tehnyt ennenkin mutta aina vähän liian lujaa ja rasitusta on kumuloitunut liikaa, eikä varsinaisissa kehittävissä harjoituksissa sitten ehkä jaksa painaa kuten pitäisi. Teen marrasputkessa normiharjoitteluna pari kertaa viikossa reipasta ja viikonloppuisin vähän pidempään keskiviikon yhteislenkkiä unohtamatta. Mukaan höysteeksi aion tehdä hyvin hidasvauhtisia marrasputkipistelenkkejä siten ettei ne "tunnu missään". Katotaan miten onnistuu.

Tämän lisäksi valjastan jonku vuoden takaisen idean marrasputken yhteyteen. Alunperin aioin ottaa jokaiselta lenkiltä kuvan vuoden ajan. Idea kuoli ennen kuin jaksoin tehdä juuri mitään sen eteen. Kuukausi voisi olla sellainen jakso, että ehtisin/jaksaisin ottaa kuvan jokaiselta lenkiltäni. Siis viettää marraskuvaputkea. Ketä kiinnostaa? Entiiä...mutta teen sen silti!

Alla ensimmäinen otos putken ekalta lenkiltä. Vuorossa oli 12km reipasta + verrat ja sen näkee kuvastakin. Vaikka reipas osuus oli jo loppunut, näkökenttä oli sumeahko ja hieman utuinen. Pieni energian ja voimien vähyydestä johtuva hallusinatorinen tila sai värit korostumaan kaiken muun lisäksi.


Urbantrail keskellä helsinkiä

Tavoite heittää päivälle vielä toinen...ultrakevyt.

Toteuma 11,4km hyvin iisiä illan/yön hämäryydessä iltavuorosta vesisateen siivittämänä. Hyvän mielen lenkki!

Sateiset vantaan kadut

Lehtiä ja iltalukemista




1 kommentti: