tiistai 12. marraskuuta 2013

#Marrasputki päivä 12

Vuorossa oli vauhdikkaampi päivä. Aamulla kuitenkin väsytti sen verran, että päätin jo sängyssä antaa itselleni anteeksi vetotreenin keventämistä. Toki suunnitelma vetää 6x1000m muutama päivä montrailin jälkeen oli kohtuullisen kunnianhimoinen. Päätöstä auttoi vielä se, että kaveri joutui jättämään yhteisen vetotreenin väliin.

Siispä aattelin sipaista vain 2-3x1000m fiilarin mukaan. Laitoin suosikkikenkäni jalkaa ja lähdin lompsottamaan nihkeästi tuuleen ja sateeseen. Ekan vedon aloitin alamäkeen ja ihmeellisesti reipas juoksu tuntuikin ihan ok:lta. 3:37 - avg.162 - max.168.

Parin minuutin hölkän jälkeen loivaan alamäkeen toinen tonni. Tässä oli myös tasaista ja hieman loivaa ylämäkeäkin. 3:30 - avg.168 - max.177, nyt päästiin jo muutaman pykälän päähän yläkynnyksestä. Fiilis ihan ok mutta vedossa joutui jo puristamaan vähän. Jalat tuntui tyhjiltä vaikka muuten ihan hyvin kulkikin. Tuleva lauantainen 10km:n kisaveto kummitteli sen verran mielessä, että jätin tonnit kahteen. Tein 2x100m kovaa rennosti vielä päälle ja treeni oli siinä.

Jälkikäteen 6x1000m @3:50 olisi varmaankin sujunut ihan kivasti. Toisaalta ehkä tämä toteutunut treeni puhdisti karstoja koneesta Aktiaa varten. Kun pientä sykejumia on havaittavissa viikonlopun jäljiltä, pitää ottaa loppuviikko ihan iisisti, että saisi kisassa sitten edes kohtuullisesti irti.



2v vanhat DS-trainerit ~1500km ja paranee!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti