torstai 4. huhtikuuta 2013

Lapponia-hiihto vol 2 - Himmelriikki

Edelleen hapokasta!

Data

Hyvä meininki jatkui tänäänkin. ~50km viuhahti ohi ajassa 2:30:46 ja Sijoitus 102, joten kevyttä parannusta tuli senkin osalta. Keskisykkeen sain nostettua toissapäiväisestä 165 tasolle, joten ihan niin niitissä en loppua tänään tullut. Nousua reitille saatiin mukavat 804m, josta suurin osa heti alussa. Matka nyt ei ihan 50km ollut mutta kai tuota voi silti sanoa viidenkympin ennätykseksi? Voihan?

Himmelriikin-hiihto alkoi mehevästi kunnon nousulla. 3,5km:n matkalle GPS näytti 300m nousua.


Alussa hakeuduin vähän paremmille lähtöpaikoille, ettei kovin paljoa tarvisi seisoskella, eikä sitten tarvinutkaan. Ensimmäinen mäki meni hyvällä sykkeellä. Hieman sai repaista pientä aukkoa kiinni mutta muuten meltiin letkassa kohtuu sopivalla temmolla.
 

Siitä sitten helppoa ja nopeaa lyhyissä letkoissa. Melko paljon sain tänään vetää porukkaa mutta eipä se juuri haitannut, kun vasta ihan lopussa takki tyhjeni ja porukkaa alkoi lappaa ohi. Viimeisessä mäessä homma muuttui jo aika totiseksi mutta maaliin pääsin ihan kunnialla ja fiilis oli jälleen erinomainen. Aurinko paistoi ja lystiä riitti vaikka raskaaksi vähän menikin. Siitähän tässä tokkiinsa on kysekin!

Two down, one to go!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti