perjantai 23. toukokuuta 2014

Palautuminen ja #jättäri100, Fasaaninousun haaste

Perinteinen, jo toinen jättäri satanen alkaa lähenemään. 31.5. klo 18 starttaa ryhmä "alan harrastajia" tahkoamaan tuota huhtikuussa jo tutuksi tullutta jätemäkeä.
 


Viime vuonna suoritus jäi reilun 9h ja 5150+metrin jälkeen kesken. 80 kertaa oli tarpeeksi tuota nyppylää. Katsotaan mikä motivaatio tänä vuonna ryhmässä vallitsee.

Hietalan Janne kuvaili viime vuonna todistusaineistoa tästä hullutuksesta. Mikäli kiinnostaa, niin tervetuloa katselemaan vuorikauriiden perseitä lampun valossa tai muuten vain kokeilemaan miltä ne + ja - metrit tuntuvat kintereissä. Tämä hölmöily on avoin kaikille ja vauhti on maltillinen.


Mitä palautumiseen NUTS Karhunkierrokselta tulee niin munahankikahlaaminen säästi monelta. Jalat oli tosi hyvässä kunnossa jo alku viikosta. Kisassa kipeytynyt lonkankoukistajasta oli aika huolissani heti kisan jälkeen. Pysyvämpää vammaa siitä ei kuitenkaan jäänyt. Nopeasti kipu katosi ja olen vähän lenkkeillytkin, jalan ja pyörällä. Pieni väsymys ja hyvä ruokahalu on tuttuun tapaan leimannut kisan jälkeistä viikkoa. Normaalisti pitäisin pidemmän hyvin kevyen jakson mutta nyt tuntuu, että kaikki on jo sen verran hyvin, että pystyy alkaa tekemään jo vähän treeniäkin.


Siispä jättärillä ja maantiellä nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti