tiistai 9. heinäkuuta 2013

Project Valle D'Aosta

Kesän ensimmäinen alppireissu on ensi viikolla sitten edessä, kun Jannen kanssa suunnataan koluamaan Mont Blancin tai pitäisikö sanoa Monte Biancon Italian puoleista Aostanlaaksoa.


Viime vuoden GTA kulki Aostanlaakson läpi, joten osa maisemista on tuttua. Laakso tosin on iso ja siellä on paljon kulkematonta, hienoa polkua. Maisemien pitäisi olla sään salliessa henkeä salpaavat suurimman osan ajasta. Reunustaahan Aostaa neljä makeaa Euroopan mittakaavassa isoa vuorta:



Gran Paradiso

Mont Blanc l. Monte Bianco

Monte Rosa

Matterhorn l. Monte Cervino

18.7. on ensimmäinen päivä traililla. Matkaa tehdään 10 päivää hyväksi havaitulla metodilla = FAT & LIGHT. Ruoka tuhtia ja varusteet kevyttä. Tämä tarkoittaa vuoristomajoissa/hotelleissa majoittautumista, sekä paikallisien herkkujen nauttimista aina kun mahdollista.

Tulevien päivien aikana pyritään saamaan lyhyttä kuvausta reitistä, eli mitä tehdään ja mihin ollaan menossa.

Essere continuato! 


2 kommenttia:

  1. Hämmentävän hienoja kuvia! Voin vain kuvitella, millaiselta tuota Monte Rosa -fotoa otettaessa on tuntunut juosta. Hyvää reissua!

    VastaaPoista
  2. On tuolla kyllä upeita maisemia ja hienoja polkuja. Pikkupoikien toinen joulu on jo ovella. Jännittävintä tässä on vaan lumitilanne ja sää.

    VastaaPoista