lauantai 9. marraskuuta 2013

#Marrasputki päivä 9 Montrail!

Montrail, pitkästä aikaa.

Porukkaa keräänty Pirttimäkeen kaheksan hujakoilla kolmentoista maastojuoksijan verran. Jo heti alussa muutama reippaampi lähti hatkaan. Muun porukan kanssa jäätiin rauhallisesti nautiskelemaan Nyban sanoin norsun harmaasta aamusta. Ylästön porukasta mukana oli Jupe ja Tero. Harmillisesti Köli ja Tuomas joutui viime hetkellä jättämään reitin väliin. Starttaajista taisi aika moni olla ensi kertaa yli maratonin mittaista siivua juoksemassa.

Kohtuu nopeasti alkoi loppuryhmäkin hajoilla. Oltiin jo jätetty muutama ryhmästä ja lähestyimme Luukkia. Kuinka ollakkaan nämä jätetyt, reissun fasilitaattori Nyba ja JR olikin jo odottelemassa meitä huoltopaikalla. Luultiin, että mentiin oikeaa reittiä mutta ilmeisesti joku koukku kuitenkin tehtiin kun jätkät oli jo nauttineet tauosta jonku minuutin.

Oma meno maittoi kohtuullisen mukavasti ainakin hitaalla vauhdilla eilisestä reippailusta huolimatta. Hommaa helpotti sekin, että reitti on aika isolta osilta ulkoilureittiä, eikä polkua. En muistanutkaan miten helppo reitti olikaan. Mukava oli siitäkin huolimatta nautiskella maastopätkistä välissä reippaastikin ja välissä ihan iisisti.

Koko sakki saatiin onnellisesti perille ja saunaan. Ylästön porukat tsemppas erinomaisesti loppuun kuten muutkin retkellä mukana olleet. Omakin meno jäykistyi loppua kohden kuten yleensäkin näillä pitkillä siivuilla. Välikiri Haukkalammelle Sysikallion mustan hevosen kanssa irrotteli mukavasti paikkoja mutta muuten en jaksanut innostua keulimaan enempää.

Oli aivan mahtava päivä nautiskella marrasputken yheksännen päivän ainokainen pitkän kaavan mukaan. erinomaisessa seurassa. Alla kuvia meiningistä. Paskan koneen ansiosta en jaksa enempää säätää tällä erää. Lisää otoksia tulee viimeistään maanataina. Jos osallistujat haluaan pois "julkisuudesta" itsensä tai kokonaisia kuvia itselleen, niin voi lähetellä s-postia: juha.jumisko (ät) welho.com

 


























2 kommenttia:

  1. Jes, hieno reissu oli ja porttiteorian mukaan pahempaa lienee vielä edessä :) vielä ollaan elossa ja hyvävoimaisena!

    VastaaPoista
  2. On varmasti! Sen verran hyvin meni...

    Nyt sain nuo loputkin kuvat! Varsinkin tuo viimeistä edellinen on upea otos, kiitos Terolle vielä!

    VastaaPoista